Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παράταση της δράσης Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών

Παράταση της δράσης Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου Με χαρά διαπιστώσαμε ότι οι συμπολίτες μα...

Παράταση της δράσης Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου
Με χαρά διαπιστώσαμε ότι οι συμπολίτες μας «αγκάλιασαν» με θέρμη και ενθουσιασμό τη δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών των σχολείων του Σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός». 
Λόγω αυτής της εντυπωσιακής ανταπόκρισης θεωρήσαμε σκόπιμο να παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία συλλογής των συσκευών έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν, αν και το επιθυμούσαν, να προσφέρουν τις χαλασμένες συσκευές τους για ανακύκλωση. 
Με την ευκαιρία αυτή, η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, αλλά και οι υπόλοιποι μαθητές του Σχολικού Συγκροτήματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δράση μέχρι σήμερα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο που, ως συνδιοργανωτής, έχει συνδράμει σημαντικά στην προσπάθειά μας τόσο σε ανακυκλώσιμο υλικό όσο και στη μεταφορά των συσκευών.
Περιμένουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας να βάλουν το «λιθαράκι» τους στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης και την κατανόηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Ανακύκλωσε τις συσκευές… Σκέψου τις επόμενες γενιές!!!!

Πληροφορίες: 2692023839 (ΕΠΑΛ Καλαβρύτων), 2692023683 (εργοτάξιο Δήμου για μεταφορά μεγάλων συσκευών)
Με εκτίμηση
Η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.