Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Υπουργείο Υγείας για την σιδηροδρομική τραγωδία

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας αναφέρεται ότι, από τη χθεσινή τραγωδία, νεκροί απεγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες, ενώ επτά ά...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας αναφέρεται ότι, από τη χθεσινή τραγωδία, νεκροί απεγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες, ενώ επτά άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε σήμερα το πρωί, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους τρεις.
"Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκφράζει ιδιαιτέρως τη θλίψη της για το γεγονός ότι ένας εκ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ήταν γιατρός και υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών εκλιπόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:
"Χθες, Σάββατο 14/05 και ώρα 21:50, το υπουργείο Υγείας ενημερώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) για εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στην περιοχή Άδενδρο της Θεσσαλονίκης.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η 3η και η 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) και τα νοσοκομεία. Υπό την εποπτεία της διοίκησης του ΕΚΕΠΥ, μετέβησαν στην περιοχή όλα τα διαθέσιμα ασθενοφόρα και οι κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ και ταυτόχρονα τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού τα νοσοκομεία που εφημέρευαν χθες στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχθούν τους τραυματίες.
Από τα βαγόνια απεγκλωβίστηκαν δύο νεκροί επιβάτες και επτά τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Διασωληνώθηκε στο σημείο από γιατρούς του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στη ΜΕΘ του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.
Ένας τραυματίας (φαντάρος) διακομίσθηκε στο 424 ΓΝΣΘ και οι υπόλοιποι 5 τραυματίες στο «Γ. Παπανικολάου».
Πρόκειται για δύο άνδρες 40 και 43 ετών και μια γυναίκα 41 ετών οι οποίοι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στη Β΄ Χειρουργική Κλινική και έναν άνδρα 43 ετών και μια γυναίκα 75 ετών, οι οποίοι αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθαν από το νοσοκομείο.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκφράζει ιδιαιτέρως τη θλίψη της για το γεγονός ότι ένας εκ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ήταν γιατρός και υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών εκλιπόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.