HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σεμινάριο Αγωγής Υγείας στους μαθητές από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Στα πλαίσια της ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  (ΠΦΥ), το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Καλαβρ...

Στα πλαίσια της ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  (ΠΦΥ), το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Καλαβρύτων, επιτέλεσε (μετά από συνεννόηση της Αν. Διοικήτριας ΑΟΜ Καλαβρύτων Δίδας Ιωάννας Σφυρή με την Διευθύντρια του Δημοτικού Καλαβρύτων κ. Αναστασίας Φλογερά και την υπεύθυνη του Προγράμματος Υποδιευθύντρια Παναγιώτας Τσουρούτη) με επιτυχία Σεμινάριο Αγωγής Υγείας στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.
Σύμφωνα και με διαπίστωση του Εισηγητή Δρ Ν. Χ. Ραζή, το επίπεδο και το ενδιαφέρον παιδιών-Δασκάλων και Καθηγητών, ήταν σε πολύ  ικανοποιητικό πλαίσιο, όλες τις ημέρες 3/4-3/5-16/5) που διήρκεσε το Σεμινάριο.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις, ειδικά στα παιδιά, είναι όχι μόνο ωφέλιμες, αλλά και αναγκαίες, στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας, που αποτελεί βασικό πυλώνα της ΠΦΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.