Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε... υψηλές ταχύτητες η επαρχία Καλαβρύτων

η τοποθέτηση οπτικών ινών στην πόλη των Καλαβρυτων  Σε νέα... ευρυζωνική εποχή μπαίνουν τα Καλάβρυτα με την ολοκλήρωση των έργων τοποθ...

η τοποθέτηση οπτικών ινών στην πόλη των Καλαβρυτων 
Σε νέα... ευρυζωνική εποχή μπαίνουν τα Καλάβρυτα με την ολοκλήρωση των έργων τοποθέτησης οπτικών ινών για υψηλές ταχύτητες (έως 50mbps) από τον ΟΤΕ μέσω του έργου «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές «Λευκές περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας» της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ Α.Ε.) που σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μέσω των εταιρειών OTE RURAL North και OTE RURAL South, την ανάπτυξη ενός δικτύου οπτικών ινών σε 2.247 «λευκούς» οικισμούς, χωρίς ευρυζωνική πρόσβαση, με σκοπό την χονδρική διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών.
Οι νέες ευρυζωνικές ταχύτητες αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα πολιτών και τοπικών επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας γεφυρώνοντας το ψηφιακό χάσμα μεταξύ αστικών κέντρων και περιφέρειας, θα εξασφαλίσει την παροχή γρήγορου internet σε χαμηλές τιμές στις αγροτικές περιοχές της χώρας αλλάζοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η ελληνική περιφέρεια.
Στα περισσότερα χωριά των Καλαβρύτων, οι οπτικές ίνες, έχουν ήδη τοποθετηθεί και αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται τα έργα και στην πόλη των Καλαβρύτων που περίμενε μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα της Ολυμπίας οδού στον κόμβο Καλαβρύτων.
το νέο ψηφιακό καφάο στο Λευκάσιο (Τσορωτά)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.