Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Οδυνηρή ήττα στη τελευταία στροφή του πρωταθλήματος

Η πρώτη στη βαθμολογία Φλόγα Ροδιάς επιβλήθηκε του Σκεπαστού με σκορ 2-0 και έτσι δύο στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ε...

Η πρώτη στη βαθμολογία Φλόγα Ροδιάς επιβλήθηκε του Σκεπαστού με σκορ 2-0 και έτσι δύο στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, εξακολουθεί να διατηρεί αυτό το +1 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 17΄ η ομάδα της Ροδιάς άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ με τον κορυφαίο σκόρερ της Κλάϊντι. Στο 54΄ ο Κυρίκος, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του, σφραγίζοντας ουσιαστικά εκεί την 19η φετινή νίκη της.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά για αυτούς παιχνίδι, παρουσιάστηκαν μακριά από τα γνωστά στάνταρ της απόδοσής τους.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανδρ. Λιακόπουλος, Β. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Κλάϊντι (74΄ λ.τ. Τσιανταμένικο), Μπατούνας, Κυρίκος.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος (64΄ Π. Μπάλιος), Κωτούλας, Μηλιάκης, Βασιλακόπουλος (76΄ Π. Τραγότσαλος), Μονοκρούσος, Γ. Βορύλλας, Κ. Τραγότσαλος,  Δραγούτης, Μανίκας, Καράμπελας (56΄ Ε. Βορύλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.