HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Προκηρύχθηκε Διεθνής Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων

Δημοσιεύθηκε, χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου, στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κ...

Δημοσιεύθηκε, χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου, στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στον τοπικό τύπο και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων, η από 08/05/2017 Διακήρυξη του Δημάρχου Καλαβρύτων Γεωργίου Λαζουρά, για τη διενέργεια ανοικτού, διεθνούς, δημόσιου, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή ή προμηθευτών, για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και των έξι (6) νομικών του προσώπων (1. Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης, 2. Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, 3. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 4. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 5. ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών και 6. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ) για τρέχον έτος 2017 δηλαδή για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού με το ΦΠΑ 481.510,79 ευρώ.
Ο ανοικτός, δημόσιος, διεθνής, ηλεκτρονικός διαγωνισμός αυτός θα διενεργηθεί την 08/06/2017 και διεξάγεται σύμφωνα με τις νέες επιτακτικές ρυθμίσεις και επιταγές του νόμου 4412/2016 “ Περί δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 2014/24 ΕΕ και 2014/25 ΕΕ)”.
Περισσότερες πληροφορίες για τον ανοικτό, διεθνή, ηλεκτρονικό αυτό διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές μπορούν να λάβουν από τους παραπάνω ιστότοπους και εφημερίδες, όπου δημοσιεύθηκε η διακήρυξη του Δημάρχου Καλαβρύτων.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, σύμφωνα με το νόμο ο διαγωνισμός αυτός γίνεται ηλεκτρονικά μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., και οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές πρέπει να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) και να αποκτήσουν ψηφιακή υπογραφή και πρόσβαση σ’ αυτό, όπως ορίζει ο νόμος και η διακήρυξη.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές και πρατηριούχοι καυσίμων, να συμμετάσχουν στον ανοικτό, ηλεκτρονικό, αυτό διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.