Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 12η του μηνός Μαΐου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 12η του μηνός Μαΐου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2017.
2. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, οικον. έτους 2017, του Δήμου Καλαβρύτων.
3. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης, ποσoύ 45.911,03 € από το ΥΠ.ΕΣ., , για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων (B΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2017)».
4. Περί έγκρισης και υποβολής τεκμηριωμένων αιτημάτων προς τον Προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας (ΠΟΥ) του Δήμου, για την ανάληψη υποχρεώσεων και πραγματοποίησης δαπανών για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
5. Περί έγκρισης και υπογραφής των συνταχθέντων, από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, σχεδίων απόφασης ανάληψης υποχρεώσεων, για την πραγματοποίηση των δαπανών του Δήμου για τις οποίες διατάκτης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο .
6. Περί συζήτησης και έγκρισης της εκπονηθείσας μελέτης, για την έγκαιρη υποβολή πρότασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1246/30-03-2017 ΑΔΑ: 6ΝΑ47Λ6-ΗΕΚ πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος), για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού, εμπορικού και τουριστικού κέντρου Καλαβρύτων».
7. Περί συζήτησης και έγκρισης της εκπονηθείσας μελέτης, για την έγκαιρη υποβολή πρότασης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1246/30-03-2017 ΑΔΑ: 6ΝΑ47Λ6-ΗΕΚ πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος), για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Κλειτορίας».
8. Περί επιχορήγησης πολιτιστικών Συλλόγων (διαθέσιμη και υπάρχουσα στον προϋπολογισμό του δήμου πίστωση για το έτος 2017, 15.000,00 €).
9. Περί επιχορήγησης αθλητικών Συλλόγων (διαθέσιμη και εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου πίστωση, για το έτος 2017: 10.000,00 € - 2.800,00 € στον ΣΟΧΑΠΠΚ, για το 37ο Πανελλήνιο Πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού, υπόλοιπο προς διάθεση: 7.200,00€).
10. Περί οικονομικής συμβολής-επιχορήγησης του Δήμου, προς τον Νικόλαο Πράπα, κάτοικο Τ.Κ. πεύκου, ο οποίος υπέστη πυρκαγιά στο ποιμνιοστάσιό του.
11. Περί ορισμού μελών για την σύσταση Γνωμοδοτικής Eπιτροπής του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999.
12. Περί αιτήματος του Ο.Τ.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής τάφρου επί δρόμων-χώρων αρμοδιότητας του Δήμου μας για την κατασκευή του έργου: «Σύμβαση-πλαίσιο Νο 16264 Γεωγραφική Περιοχή Γ-τεχνικές εργασίες κατασκευής και Συντήρησης Υποδομών.
13. Περί ορισμού τεχνικών και Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας ΔΕ Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων. 
14. Περί ορισμού τεχνικών και Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία ΔΕ Παΐων» του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί ορισμού τεχνικών και Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Κ. Λυκούριας» ΔΕ Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
16. Περί ορισμού τεχνικών και Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Καμενιάνων» ΔΕ Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
17. Περί ορισμού τεχνικών και Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία οικισμών ΔΕ Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
18. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Φιλίων Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
19. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποπεράτωση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ρογών» του Δήμου Καλαβρύτων.
20. Περί του από 14-03-2017 εγγράφου αιτήματος του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου Δ.Ε. Κλειτορίας για έγκριση χωροθέτησης δημοτικού χώρου στην πλατεία του Καστελλίου, για Μνημείο Πεσόντων Καστελλίου.
21. Περί επέκτασης του δικτύου για την ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου με τριφασική ΝΟ2 παροχή στην θέση «Κάστρο – Τόπος Θυσίας» στην Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων και ψήφισης πίστωσης ποσού 8.438,01 € (με ΦΠΑ) υπέρ καταβολής της ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτήν.
22. Περί έγκρισης τοποθέτησης δύο (2) στύλων ΦΟΠ μετά Φ.Σ και μία παροχή ΦΟΠ της ΔΕΔΔΗΕ στη θέση «Ξερόκαμπος» της Τ.Κ. Σκεπαστού Δ.Ε. Καλαβρύτων και ψήφισης πίστωσης 2.511,19 € υπέρ καταβολής στην ΔΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.