HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Μαγικές" στιγμές στην Αγυιά - Όλα όσα έγιναν στην φιέστα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η νύχτα έγινε μέρα στο γήπεδο της «βασίλισσας» και τη στιγμή που τα φώτα έσβησαν, ο κόσμος είδε να ανάβει και πάλι η «κοκκινόμαυρη» φλόγα...

Η νύχτα έγινε μέρα στο γήπεδο της «βασίλισσας» και τη στιγμή που τα φώτα έσβησαν, ο κόσμος είδε να ανάβει και πάλι η «κοκκινόμαυρη» φλόγα της ελπίδας.
Περίπου 5.000 κόσμος υποδέχθηκε τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, τους είδε να νικούν σε ακόμα ένα παιχνίδι, έστω και φιλικό με 2-0 τους επίλεκτους της ΕΠΣΑ (Μασταντωνάκης και Σπανός οι σκόρερ), με την ελπίδα να ζήσει παρόμοιες στιγμές στο κοντινό μέλλον.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα φώτα έσβησαν και ακολούθησε μια μεγάλη γιορτή, όπου δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τις φιέστες των μεγάλων συλλόγων.
Μέσα σε πλήθος πυροτεχνημάτων, οι παίκτες και όλοι όσοι εργάστηκαν την φετινή σεζόν, σήκωσαν στον ουρανό τον πολύτιμο τίτλο ανόδου. Και το ταξίδι συνεχίζεται...















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.