HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΑΕΚ κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Play Offs και επιστρέφει με αυτόν τον τ...

Η ΑΕΚ κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Play Offs και επιστρέφει με αυτόν τον τρόπο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και την περίοδο 2007-08.
Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2007, το σεντόνι με τα αστέρια απλώθηκε για τελευταία φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο για λογαριασμό της "Ενωσης", στη ρεβάνς με τη Σεβίλλη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2007-08, υπό τη «σκιά» του πρόσφατου θανάτου του ποδοσφαιριστή της ισπανικής ομάδας, Αντόνιο Πουέρτα ο οποίος είχε οδηγήσει και στην αναβολή της για μερικές ημέρες.
Δέκα σχεδόν χρόνια πέρασαν από εκείνο το ματς με τους Σεβιγιάνους στο ΟΑΚΑ, η οποία είχε εξασφαλίσει τελικά την πρόκρισή της στους ομίλους με δύο νίκες (2-0 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", 4-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο). 
Έτσι, η Ένωση επιστρέφει έστω και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Play Offs με 12 βαθμούς, παρότι ξεκίνησε με 0. Βέβαια, να αναφέρουμε πως κάποιος από τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" πρέπει να ανάψει μια... λαμπάδα στον Γκιγιέρμο Μολίνς του Παναθηναϊκού, διότι χωρίς το γκολ του στο 90΄ μέσα στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα είχε αρκεστεί με τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.