Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθησαν δυο έμποροι ναρκωτικών με μεγάλο κύκλωμα

Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών, οι οποίοι έκρυβαν τα ναρκωτικά σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα Κατασχέθηκαν περισσότερα από 250...

Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών, οι οποίοι έκρυβαν τα ναρκωτικά σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια ηρωίνης, ένα περίστροφο και το χρηματικό ποσό των 5.574 ευρώ
Δυο ακόμα εμπόρους ναρκωτικών συνέλαβαν χθες (3-5-2017) το βράδυ, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σε αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσαν και υλοποίησαν, στην περιοχή των Προσφυγικών.
Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα (ζευγάρι), ηλικίας 23 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν τους δυο δράστες έξω από οικία που χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα και σε σωματική έρευνα που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους, είκοσι γραμμαρίων.
Σε έρευνες που ακολούθησαν τόσο στην οικία που οι δυο ημεδαποί χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα, όσο και στην μόνιμη κατοικία τους, στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

       Επιπλέον εννέα ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 239 γραμμαρίων,
       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
       Το χρηματικό ποσό των (5.574) ευρώ συνολικά,
       Ένα περίστροφο και
       Ένα φυσίγγιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν, ξεπερνά τις 5.000 ευρώ. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.