HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Αποστόλου θα εγκαινιάσει την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Η σημαντικότερη Έκθεση της Ελλάδας για την προβολή της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της,  «Ελλάδος Γεύση» πραγματοπο...

Η σημαντικότερη Έκθεση της Ελλάδας για την προβολή της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της,  «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με την συμμετοχή και του Δήμου Καλαβρύτων. 
Περιφέρειες, Δήμοι & Επιχειρήσεις παραδοσιακών προϊόντων  μαζί με την διοργανώτρια εταιρεία ALFA EXPO προετοιμάζουν για όλους εσάς ένα ταξίδι- εμπειρία στην Ελλάδα που θα σας μείνει αξέχαστο!
Ένα μεγάλο project πραγματοποιείται στον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Αττικής με ειδικές κατασκευές, πολιτιστικά γεγονότα και μια ακριβή παραγωγή που στόχο έχει να αναδείξει την Ελλάδα.
Μια ολόκληρη Παραδοσιακή Ελληνική Γειτονιά σκηνογραφείται στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου  και δημιουργεί ένα αισθητικά άριστο περιβάλλον για την προβολή των προϊόντων. Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» αποτελείται από το Παντοπωλείο, το Καφέ & την Πλατεία του χωριού.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» είναι μια έκθεση με ταυτότητα πολιτιστική, γαστρονομική & τουριστική, είναι μια διοργάνωση που απομακρύνεται από τις εκθέσεις όπως τις γνωρίζαμε ως σήμερα και αποτελεί μια έκθεση που αλληλεπιδρά με τον συμμετέχοντα και τον επισκέπτη.
Επισκεφθείτε την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από τις 18 έως τις 21 Μαΐου και δοκιμάστε τα παραδοσιακά εδέσματα που προετοιμάζουν για εσάς Διάσημοι Σεφ καθημερινά στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο μας, καθίστε στα τραπεζάκια στην πλατεία του χωριού μας για να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, δοκιμάστε αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, ελάτε κοντά με τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, προετοιμάστε το επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Δήμων & Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, παρακολουθείστε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, επισκεφθείτε το χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας, κάντε τη βόλτα σας στην παραδοσιακή μας γειτονιά & ελάτε σε επαφή με την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.
Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας & της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Επίσης πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» φιλοξενούμε εμπορικούς επισκέπτες από πολλές χώρες του εξωτερικού και πραγματοποιούμε σεμινάριο με θέμα τις εξαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.