Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθη 42χρονος στην Βάρδα για πορνογραφία ανηλίκων

Στην εξιχνίαση υπόθεσης πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους μέσω διαδικτύου, προχώρησαν αστυνομικοί του...

Στην εξιχνίαση υπόθεσης πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους μέσω διαδικτύου, προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Βάρδας σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συλλαμβάνοντας έναν 42χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατείχε πάνω από 500 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών στο κινητό του τηλέφωνο.
H έρευνα των αρχών ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, μετά από σχετική καταγγελία που έκαναν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος την απειλούσε και την εκβίαζε προκειμένου να ενδώσει στις «ορέξεις» του και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της μέσω διαδικτύου.
Το κορίτσι αρνήθηκε να συνεχίσει να παίζει το «παιχνίδι» του κατηγορούμενου, ενημέρωσε τους γονείς της για το τι συνέβαινε και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Μετά από έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση και δόθηκε η εντολή για τη σύλληψη του 42χρονου, χθες το πρωί. Μαζί του προσήχθη και ένας ομοεθνής του, ως συνεργός του, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν αυτός που του αγόρασε κινητό τηλέφωνο προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ανήθικους σκοπούς του.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα και εάν ο 42χρονος διακίνησε το υλικό παιδικές πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.