Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 33χρονος είχε στήσει... εργολαβία κλοπών στο Νοσοκομείου Ρίου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του  οποί...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του  οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένων κλοπών.
Από την έως τώρα, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί, μια ληστεία και έξι κλοπές σε θαλάμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών και σε σταθμευμένα οχήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος διέπραξε τα εξής:

Την 27/05/2017 τα ξημερώματα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αφαίρεσε από συνοδό ασθενούς, που είχε αποκοιμηθεί, μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Κατά την απομάκρυνση του, ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα και ασκώντας της σωματική βία, διατήρησε την τσάντα στην κατοχή του και τράπηκε σε φυγή.
Την 21/05/2017 εισήλθε σε θάλαμο νοσηλείας του ίδιου Νοσοκομείου και αφαίρεσε μια τσάντα που περιείχε, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, ένα ζευγάρι γυαλιά και προσωπικά αντικείμενα.
Την 11/05/2017 το απόγευμα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στη παραλία του Ρίου, ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.
Την 22/05/2017 τα ξημερώματα, έσπασε τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.
Την 24/05/2017 παραβίασε όχημα στο Ρίο και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε διάφορα έγγραφα.
Την 26/05/2017 παραβίασε όχημα στο πάρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και αφαίρεσε δυο ηχεία.
Την 29/05/2017 παραβίασε όχημα στο χώρο στάθμευσης του ίδιου Νοσοκομείου, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.


Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στο δράστη οι αστυνομικοί, κατά τη σύλληψή του, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στους παθόντες.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 33χρονου, ως μέσο διάπραξης κλοπών, ενώ σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του, κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής και διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ράδιο CD, ένα μικρό αγαλματίδιο, ένα σκεπάρνι, ένα ζεύγος γαντιών και δυο κατσαβίδια  αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.