Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με -3 για φέτος και -2 για του χρόνου κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός!

Στον Ευαγγελισμό διανυκτερεύει ο Βλάνταν Ίβιτς καθώς του έγινε εισαγωγή και θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη. Ο Σέρβος τεχνικός παραπον...


Στον Ευαγγελισμό διανυκτερεύει ο Βλάνταν Ίβιτς καθώς του έγινε εισαγωγή και θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.
Ο Σέρβος τεχνικός παραπονέθηκε για ζαλάδες μετά το χτύπημα με το κουτί μπύρας που δέχτηκε στο κεφάλι και πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις για ενδεχόμενη διάσειση.
«Επιφανειακή εκδορά του τριχωτού της κεφαλής», η διάγνωση του γιατρού του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.
Αυτή ήταν η επίσημη εκτίμηση του γιατρού του αγώνα για τον τραυματισμό του 40χρονου Σέρβου προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά τη ρίψη αντικειμένου από κάποιον ανεγκέφαλο στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο τον χτύπησε στον κρόταφο, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς ένιωθε έντονες ζαλάδες και χρειάστηκε να μεταβεί στον Ευαγγελισμό με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις.
Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό, αλλά και αρκετούς παίκτες και μέλη της αποστολής των δύο ομάδων είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που διεκόπη με υπαιτιότητα των "πρασίνων".
Όπως έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή του, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από ένα κουτάκι μπύρας, που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα, οδήγησε στην οριστική διακοπή του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3.
Μάλιστα, το φύλλο αγώνα συνοδεύεται και από τη γνωμάτευση του ιατρού Χ. Ασημακόπουλου για τον τραυματισμό του Ίβιτς, που αναφέρει πως έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά δεν παρουσίαζε απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία. Ωστόσο, επειδή ζαλιζόταν, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα που συνέβησαν στο 53ο λεπτό του αγώνα, το φύλλο αγώνα "καίει" τους Κουλιμπαλί και Σάχοβ, οι οποίοι γρονθοκόπησαν αντίπαλο, ενώ οι Κρέσπο και Μπεργκ έχουν χρεωθεί με αντιαθλητική συμπεριφορά.
Επιπλέον, αναφέρονται οι άσεμνες-εμπρηστικές χειρονομίες του αποβληθέντα Ουάρντα προς την εξέδρα, αλλά και οι ύβρεις του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, και του γυμναστή της ομάδας, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, προς τους διαιτητές.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.