HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

2 φορτηγά με καπάκια για καλό σκοπό γέμισαν οι μαθητές σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, του Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, του Γυ...

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, του Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, του Γυμνασίου Κλειτορίας και του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων, στη δράση “ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ”.
Η δράση αυτή αφορά, στη συλλογή πλαστικών πωμάτων, προκειμένου μέσω της διάθεσης τους, να αγοραστεί (μέσω της Π.ΟΜ.Α.ΜΕ.Α Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων) ειδικός εξοπλισμός (αναπηρικά αμαξίδια, ειδικά στρώματα κλπ.), για τα σχολεία της Αχαΐας που τα έχουν ανάγκη. 
Το συντονισμό της δράσης, είχαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, δια των υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. 
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, όπως φαίνεται, για την ευαισθησία που έδειξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των συγκεκριμένων σχολείων του Δήμου μας, οι οποίοι με την καθοδήγηση των Διευθυντών τους και των διδασκόντων τους συγκέντρωσαν, τόσα πολλά καπάκια, ώστε να γεμίσουν 2 φορτηγά του Δήμου μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.