HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρόμος στη Βρετανία: Τουλάχιστον 19 νεκροί μετά από έκρηξη στο Μάντσεστερ

Στο αίμα βάφτηκε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη Βρετανία μετά από επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα που άφησε πίσω της τουλάχιστον 19 νεκρού...

Στο αίμα βάφτηκε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη Βρετανία μετά από επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα που άφησε πίσω της τουλάχιστον 19 νεκρούς και 50 τραυματίες. 
Η αστυνομία στο Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι η διαχείριση της έκρηξης στο στάδιο του Μάντσεστερ, γίνεται ως ύποπτη τρομοκρατική ενέργεια.
Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια, είναι η πιο αιματηρή επίθεση που έγινε στην Βρετανία από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο (7η Ιουλίου 2005) όταν τέσσερις βομβιστές αυτοκτονίας, σκότωσαν 52 ανθρώπους σε επιθέσεις κατά τριών συρμών του μετρό κι ενός λεωφορείου.
Τον περασμένο Μάρτιο, ο Χαλίντ Μασούντ σκότωσε πέντε ανθρώπους στο Γουέστμινστερ, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.
Τουλάχιστον 60 ασθενοφόρα έφτασαν στο στάδιο που έγινε η έκρηξη στο Μάντσεστερ, μεταφέροντας τραυματίες σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής (North West Ambulance Services).
Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για 59 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ αρκετοί τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της έκρηξης.
Από την πλευρά της, η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν 19 νεκροί, και περίπου 50 τραυματίες.
Στο μεταξύ υπό πλήρη αστυνομικό έλεγχο έχει τεθεί νοσοκομείο του Μάντσεστερ ( Manchester Royal Ιnfirmary -MRI) στο οποίο έχουν μεταφερθεί μερικοί από τους τραυματίες της αιματηρής έκρηξης που έγινε στο στάδιο του Μάντσεστερ.
Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του αναφερόμενου νοσοκομείου βρίσκεται υπό πλήρη αστυνομικό έλεγχο με μέλη του προσωπικού να δηλώνουν ότι έχει μετατραπεί σε «σκηνή εγκλήματος» σχολιάζοντας την αυξημένη αστυνομική παρουσία των ειδικών ιατροδικαστικών υπηρεσιών που συλλέγουν στοιχεία για την έκρηξη.
Παράλληλα, αστυνομικοί εφαρμόζουν μέτρα ασφάλειας στις εισόδους του νοσοκομείου, ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικές πινακίδες έκτακτης ανάγκης που απαγορεύουν την είσοδο.
Τα πρώτα ασθενοφόρα άρχισαν να φτάνουν γύρω στα μεσάνυχτα τοπική ώρα, ενώ όλοι οι ασθενείς που δεν είχαν σχέση με την έκρηξη, είχαν απομακρυνθεί από τους ειδικούς χώρους υποδοχής του νοσοκομείου.
Στη διάρκεια της νύχτας συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών κατέφθαναν στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν για τους αγαπημένους τους, καθώς τους έψαχναν μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.