Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας 10/5/17

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγ...

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι ξημερώματα της 09-5-2017 αφαίρεσαν εξήντα  μέτρα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τρία αντλιοστάσια ύδρευσης διακόπτοντας την ύδρευση, στις περιοχές του Ερινεού, Αγίου Κωνσταντίνου και Ελίκης Αιγιαλείας και  προκαλώντας παράλληλα φθορές στις εγκαταστάσεις.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ ενεργώντας από κοινού, ακινητοποίησαν 67χρονο ημεδαπό στην αυλή της οικίας του στην παραλία Αβύθου και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και δυο χρυσές αλυσίδες. Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για φθορά
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά σε βάρος ημεδαπού, διότι χθες το  μεσημέρι αφήνοντας ανοιχτή την καγκελόπορτα της  οικίας του, τέσσερα σκυλιά του επιτέθηκαν σε 76χρονη ημεδαπή με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν φθορές στα ρούχα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.