Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Πρακτικό συνεδρίασης Τοπικού Συμβουλίου 04.2017

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συµβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 28/ 4/ 2017 και ώρα 22:00 στην αίθουσα Θαν...

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συµβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 28/ 4/ 2017 και ώρα 22:00 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου,µε απόντα τον κ.Ιωάννη Ροδακη.
Κατά την έναρξη της συνεδριάσεως ο πρόεδρος ενηµέρωσε το τοπικό συµβούλιο για τα εξής:
1. Με πρωτοβουλία του τοπικού συµβουλίου:
α. καθαρίστηκαν από τα αγριόχορτα, το Κοιµητήριο, το πάρκο, τα περιφραγµένα δέντρα πέριξ της αποθήκης του συνεταιρισµού, η πλατεία και η Γκούρα από τα σκουπίδια.
β. έγινε περίφραξη των φυτεµένων δένδρων προς το διάσελο για την προστασία από τα ζωντανά γ. κατασκευάστηκαν στεγανά φρεάτια στις τρείς γεωτρήσεις και τοποθετήθηκαν σιδερένιοι στύλοι για την εναέρια µεταφορά του καλωδίου ρεύµατος προς αποφυγή ατυχήµατος δ. ανακατασκευάστηκε η ξύλινη γέφυρα στο συνοικισµό «Κερασιά» επί του ποταµού «Κατσάνα», για την άµεση διέλευση των κτηνοτρόφων ( το ήµισυ του κόστους καλύφθηκε από τον κ. Ανδρέα Ν. Κολλιόπουλο, τον οποίο και ευχαριστούµε θερµώς )
2. Αντικαταστάθηκαν οι κατεστραµµένοι λαµπτήρες των καλλωπιστικών φώτων από την Δ. Ε. Κλειτορίας ( τεµάχια 20 ) Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης ήταν:
1. Δηµιουργία κοινοτικής βιβλιοθήκης ( απόφαση Νο 32/2017 ).
Το τοπικό συµβούλιο αποφάσισε την δηµιουργία βιβλιοθήκης µε δύο τµήµατα, παιδικό και ενηλίκων στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου. Με αυτό τον τρόπο υποδεχόµεθα τον Μάιο,
µελετώντας βιβλία, αφήνοντας τα πανηγύρια και τις τηλεοπτικές σειρές στο µακρινό παρελθόν.
Υπεύθυνοι για την λειτουργία, την αρχειοθέτηση και την ταξινόµηση ορίστηκαν οι: Οι δ.Αναστασία και Διαµάντω Σβίγγου. Ελπίδα µας είναι, όπως στον πολιτιστικό µας χώρο συνδυαστεί η µελέτη του βιβλίου µε την ηλεκτρονική ενηµέρωση. Τα βιβλία προσφέρονται δωρεάν από συγχωριανούς και φίλους του χωριού µας.
2. Αιτήσεις κατοίκων ( απόφαση Νο 33/2017 ).
α. Αίτηση Σωτήρη Μαγκλάρα για την ύδρευση της προς κατασκευήν κατοικίας του. Το αίτηµα έγινε αποδεκτό αφού πρώτα ο αιτών προσκοµίσει το παράβολο σύνδεσης από την Δ. Ε. Κλειτορίας.
β. Αίτηση Δ. Τσούτσα και λοιπών κατοίκων για την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγµατος σε δρόµο προς το «Καγκαδά». Το αίτηµα έγινε αποδεκτό και τις επόµενες ηµέρες το τοπικό συµβούλιο θα προχωρήσει στην επίλυση του προβλήµατος.
 Ο Πρόεδρος
Κοντογιάννης Σοφοκλής
Τα µελη:
Ιωάννης Ροδακης κ´Θανάσης Σβίγγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.