Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ

Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θ...

Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μία γυναίκα. Ζωντανή κάηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο, μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 το πρωί  στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στην πόλη του Αιγίου, την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν.
Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες που επί 2,5 ώρες προσπαθούσαν να τη σβήσουν και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα. Την άτυχη γυναίκα την ανέσυραν νεκρή. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, αλλά και των ερευνών για τον εντοπισμό της γυναίκας, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα ένας πυροσβέστης, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αιγίου, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.