Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκόσμια διάκριση για την ΤΕΜΑΚ του Ηρώδη Μητσόπουλου

Τεράστια διάκριση παγκοσμίου εμβέλειας για την ΤΕΜΑΚ , ιδρυτής και πρόεδρος της οποίας είναι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας κ. Ηρώδης Μητσό...

Τεράστια διάκριση παγκοσμίου εμβέλειας για την ΤΕΜΑΚ, ιδρυτής και πρόεδρος της οποίας είναι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας κ. Ηρώδης Μητσόπουλος. Η ΤΕΚΑΜ κέρδισε το δεύτερο παγκόσμιο βραβείο σε διαγωνισμό στο Ντουμπάι για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας μέσα από καινοτόμες λύσεις την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες απ όλον τον κόσμο και έγινε υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Βοτανικής Βοήθειας των ΗΑΕ (Suqia), και περιελάμβανε τρεις κύριες κατηγορίες: Βραβείο Καινοτόμων Έργων (Μικρά και Μεγάλα Έργα), Βραβείο Καινοτομίας Έρευνας και Ανάπτυξης (Εθνικά και Διεθνή Ιδρύματα) και το Καινοτομικό Βραβείο Νεολαίας. Η ΤΕΜΑΚ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην πρώτη κατηγορία.
Το βραβείο απονεμήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικώντων Αραβικών Εμμιράτων, κ. Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, αντιπρόεδρο του ΟΑΕ, πρωθυπουργό και κυβερνήτη του Ντουμπάι/
Ο Πρόεδρος της TEMAK S.A Ηρώδης Γ. Μητσόπουλος για την μεγάλη αυτή επιτυχία σχολίασε:
«Η αποστολή μας εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογιών χαμηλού κόστους παραγωγής φρέσκου, πόσιμου νερού από τη θάλασσα ή υπόγειων υδάτων υψηλής αλατότητας, προσβάσιμων για όλους. Αυτό το βραβείο μας κάνει υπερήφανους και δημιουργεί μια ισχυρή δέσμευση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό, προκειμένου να προσφέρουμε το πολύτιμο φρέσκο ​​πόσιμο νερό σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ».

Η ΤΕΜΑΚ:
Η ΤΕΜΑΚ είναι ελληνική εταιρεία που από το 1972 προσφέρει λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες της στην επεξεργασία νερού και στον εξοπλισμό δικτύων ρευστών. Η λειτουργία της από το σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση και υποστήριξη είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και 14001:2004.
 Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 7600 τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνουν αποθήκες, χώρο κατασκευών και συντήρησης, εκθέσεις και γραφεία. Στην ΤΕΜΑΚ εργάζονται πάνω από 75 στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό). Οι μηχανικοί είναι συνέχεια κοντά στους πελάτες, ενώ το τεχνικό τμήμα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.