Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρωτιά για τον Δημήτρη Κοσμόπουλο στο τουρνουά Stratego

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:40. Η ώρα που ένα ακόμη τουρνουά Stratego των τρελών Αχαιών έλαβε τέλος. Όνειρα, ελπίδες και κοφτερά μυ...

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:40. Η ώρα που ένα ακόμη τουρνουά Stratego των τρελών Αχαιών έλαβε τέλος. Όνειρα, ελπίδες και κοφτερά μυαλά συγκρούστηκαν σε τίμιες και εντυπωσιακές μάχες. 24 μαχητές ξεκίνησαν μία επική πορεία προς τη δόξα, για έναν όμως γράφτηκε η τελευταία ραψωδία.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Καλαβρυτινός, Δημήτρης Κοσμόπουλος (FGP), το αργυρό ο Κωνσταντίνος Τσιγκούνης και το χάλκινο ο Χρήστος Κίτσος. Μαζί τους, στον όμιλο XIII των τελικών, ο Γιώργος Παπαλεξόπουλος κατέκτησε την τέταρτη θέση(ομίλου και τελικής κατάταξης).
ΟΜΙΛΟΣ ΧIΙΙ
1. Κοσμόπουλος Δημήτρης(FGP_) 18(27) βαθμοί
2. Τσιγκούνης Κωνσταντίνος 13(18) βαθμοί
3. Κίτσος Χρήστος 8(6) βαθμοί
4. Παπαλεξόπουλος Γιώργος 3(3) βαθμοί
Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τις κρίσιμες στιγμές του συναρπαστικού τελικού του τουρνουά. Ο χρόνος είχε σταματήσει στο cafe "Το Θρανίο" και κάθε αγώνας ήταν δίχως αύριο. Οι μυθικές μάχες μεταξύ Δημήτρη και Γιώργου, θα χαραχτούν μια για πάντα στην Ιστορία. Η τελική ανατροπή του Χρήστου και η συνέπεια μεταλλίων του Κωνσταντίνου, ολοκληρώνουν την εικόνα της τελευταίας ημέρας. Ο Δημήτρης με την κούπα ψηλά, έδειξε πως σε αυτή την κατηγορία λίγοι μπορούν να του αντισταθούν.
Aρωγοί στην πετυχημένη διοργάνωση,  ο  ραδιοφωνικός σταθμός Wave97.4, το περιοδικό Τέταρτο η εφημερίδα Πελοπόννησο. το cafe "Το Θρανίο" η πιτσαρία Ροζ Πάνθηρας στην Τριών Ναυάρχων, το CopyCorner-Νικολόπουλος Δημήτρης και το SnowShop στα Καλάβρυτα.
Οι ετοιμασίες πλέον είναι πυρετώδεις, καθώς έρχεται το πιο σπουδαίο και πολυπληθές τουρνουά που έχει γίνει ως τώρα στην Ελλάδα. Το Patras Battles 2017, 29-30 Απριλίου, στην Αγορά Αργύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.