Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ

Ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σκοταναίων και προσφέρθη...

Ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σκοταναίων και προσφέρθηκε γεύμα στους φιλοξενούμενους του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων στην μνήμη των απανταχού Σκοταναίων. 
Για την Πρόεδρο, κ. Μαριάνθη Γ. Χρονοπούλου, τον Αντιπρόεδρο κ Γ. Κ. Λάππα, την Γεν. Γραμματέα κ. Ανδριανή Β. Παπαδοπούλου και το μέλος κ. Ιωάννη Γρ. Σατολιά που μετέβησαν στο ίδρυμα η επίσκεψη αυτή ήταν πραγματική εμπειρία. Τόσο γιατί ιδίοις όμμασι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ιδρύματος, την καθαριότητα, την τάξη και τη φροντίδα των φιλοξενουμένων ηλικιωμένων από εξειδικευμένους εργαζόμενους ανάλογα με τις ανάγκες τους, όσο και να συνομιλήσουν και να κρατήσουν συντροφιά μαζί τους. Η επαφή μαζί τους προξένησε αισθήματα συγκίνησης και αλληλεγγύης, αφού στα πρόσωπά τoυς μπορούσαν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. 
Ο Σύλλογος Σκοταναίων ευχαριστεί από καρδιάς τον πατέρα Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, καθώς και το προσωπικό για την υποδοχή, την ενημέρωση και τη φιλοξενία που τους παρείχε. 
Σε μια εποχή που κυριαρχεί η ανασφάλεια της σκληρής πραγματικότητας, καθώς η ανάγκη των ανθρώπων για συμπαράσταση και αλληλεγγύη που συνεχώς αυξάνεται, είναι ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς ότι υπάρχουν τέτοιοι χώροι που προσφέρουν καθημερινά, πέρα από μια καλή κουβέντα και ένα ζεστό φαγητό και κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή όλων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργίας τους.
Την οφείλουμε στους απόμαχους της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.