Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Φενέρ ο Παναθηναϊκός, με Εφές ο Ολυμπιακός στα play off

Όχι ένα, αλλά δύο είναι τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές ομάδες στη μάχη των playoffs της Ευρωλίγκα. Ο...

Όχι ένα, αλλά δύο είναι τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές ομάδες στη μάχη των playoffs της Ευρωλίγκα.
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κατάφεραν να πετύχουν τον πρώτο "ευρωπαϊκό" στόχο της χρονιάς και κατέκτησαν τις δύο από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας για τους "8" της επόμενης φάσης. Μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπαρτσελόνα αλλά και την ήττα της Μπασκόνια από την Ζαλγκίρις, έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των δύο "αιωνίων".
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Εφές Ανατολού, την οποία κατάφερε να κερδίσει με σχετική άνεση στον αγώνα του ΣΕΦ για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ για μία ακόμα φορά ως αντίπαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.