HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS: Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Η Υπηρεσία μας έχει εκπονήσει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, για την αντιπυρική περίοδο του 2017 και είναι σε πλήρη ετοιμότητα"...

"Η Υπηρεσία μας έχει εκπονήσει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, για την αντιπυρική περίοδο του 2017 και είναι σε πλήρη ετοιμότητα" δήλωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ο Διευθυντής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Νικόλαος Ρουμελιώτης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) Π.Ε Αχαΐας.
Ο κ. Ρουμελιώτης μιλώντας στον απεσταλμένο μας Γιάννη Τσεντούρο, τόνισε η Πυροσβεστική υπηρεσία, έχει αποστείλει τις προτάσεις της στους αρμόδιους φορείς (Δασαρχείο, ΟΤΑ κλπ) για τον καθαρισμό των δασικών εκτάσεων, δρόμων και όλες τις δράσεις πρόληψης, επισημαίνοντας το πολύ σημαντικό θέμα της πρόληψης, τονίζοντας οτι η συνεργασία της Π.Υ. είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο με τους Δήμους όσο και με τα γραφεία πολιτκής προστασίας.
Ο κ. Ρουμελιώτης ζήτησε στην σύσκεψη, οι δράσεις πρόληψης, να γίνουν το συντομότερο δυνατόν από τους αρμόδιους φορείς, πριν μπει για τα καλά η επικίνδυνη περίοδος.
Να σημειώσουμε οτι ο κ. Ρουμελιώτης θα παραβρεθεί -εκτός απροόπτου- στην άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, την Παρασκευή  28 Απριλίου και ώρα 10πμ στο τυροκομείο της  Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.