HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ-ΔΕΣΙΝΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Σε μια σημαντική καθοριστικής σημασίας συνάντηση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» προσήλθαν οι θεσμικοί φορείς της τοπικής κοινότητας Καμενιάν...

Σε μια σημαντική καθοριστικής σημασίας συνάντηση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» προσήλθαν οι θεσμικοί φορείς της τοπικής κοινότητας Καμενιάνων, του οικισμού Δροβολοβού, με συμμετοχή εκπροσώπου του Δεσινού και με σκοπό την παραπέρα ιεράρχηση των δραστηριοτήτων τους σε κάθε επίπεδο και την δρομολόγηση επίλυσης των όποιων προβλημάτων των χωριών.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη συνεδρίαση από τον Σύλλογο, την τοπική κοινότητα, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και την εθελοντική ομάδα, είναι άνθρωποι με νηφάλια στάση και συγκροτημένη σκέψη, καθώς και με ενδεδειγμένη δράση και προσφορά στον τόπο μας.
Ήταν μια συνάντηση με υψηλό υπόβαθρο και στόχους, με ενδιαφέροντες σχεδιασμούς και προτάσεις για την παραπέρα πορεία και την εν γένει παρουσία και στάση των χωριών στα δρώμενα και τις τρέχουσες εξελίξεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Όλα αυτά, σχετιζόμενα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τις καταστάσεις που βιώνει ευρύτερα η χώρα μας και με το πως θα κρατηθεί αδιάρρηκτος ο κοινωνικός ιστός που συγκρατεί και ενώνει τις σχέσεις των ανθρώπων, όταν αυτές βάλλονται από αλλογενής και αλλότριους παράγοντες. 
Εμείς απ τη μεριά μας χαιρετίζουμε και επικροτούμε κάθε τέτοια προσπάθεια, όταν μάλιστα αυτή προέρχεται από συλλογικούς φορείς για το καλό του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.