Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης - Ιστορική μέρα για το ελληνικό μπάσκετ

Στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ ανήκει και τυπικά από χθες, Σάββατο, ο Νίκος Γκάλης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο μεγαλύτερος Έλληνας μ...

Στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ ανήκει και τυπικά από χθες, Σάββατο, ο Νίκος Γκάλης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στο Hall of Fame.
Πιο συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, περνά και στα... χαρτιά στη συγκεκριμένη τιμητική λίστα.
«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη», αναφέρει το σχετικό tweet του Ινστιτούτου, με όνομα του «γκάνγκστερ» να βρίσκεται πλάι σε αυτών των Τρέισι ΜακΓκρέιντι και του πρόσφατα εκλιπόντα, Τζέρι Κράουζε.
Ο Νίκος Γκάλης επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψήφιων το 2013, προτιμήθηκε ο Οσκάρ Σμιντ, το 2014 ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρυσι ο Γιάο Μινγκ.
Να τονιστεί πως η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Αντετοκούνμπο: «Μακάρι μια μέρα να φτάσουμε τον Γκάλη» 
Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στον ζωντανό θρύλο του ελληνικού - κι όχι μόνο - ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.
Ο Νίκος Γκάλης είναι πια στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην υποκλιθεί στο μεγαλείο του «Gangster».
Ο σπουδαιότερος εν ενεργεία παίκτης που διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:
«Συγχαρητήρια στον τεράστιο Νίκο Γκάλη που πλέον ανήκει στο Naismith Hall of Fame! Μακάρι μια μέρα να τον φτάσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.