Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H Ελένη Τουλουπάκη νέα εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς

Η αντεισαγγελέας Εφετών Ελένη Τουλουπάκη αναλαμβάνει επικεφαλής εισαγγελέας Διαφθοράς για την επόμενη διετία στη θέση της Ελένη Ράικου ...

Η αντεισαγγελέας Εφετών Ελένη Τουλουπάκη αναλαμβάνει επικεφαλής εισαγγελέας Διαφθοράς για την επόμενη διετία στη θέση της Ελένη Ράικου που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση αυτή.
Το  Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου με πρόεδρο την Βασιλική Θάνου επέλεξε σχεδόν ομόφωνα (10 – 1) την κυρία Τουλουπάκη να είναι επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση του ΑΔΣ, εξέφρασε διαφορετική γνώμη για το πρόσωπο της 52χρόνης κυρίας Τουλουπάκη ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης, ο οποίος πρότεινε άλλους αρχαιότερους εισαγγελικούς λειτουργούς.
Η νέα εισαγγελέας μπήκε στο δικαστικό Σώμα την 1η Οκτωβρίου 1999, ενώ για δεύτερη δικαστική χρονιά, είχε οριστεί επικεφαλής στο ανακριτικό γραφείο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παράλληλα ανήκε στην ομάδα του Οικονομικού Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.  Επίσης, η κυρία Τουλουπάκη είναι η εισαγγελική λειτουργός η οποία με άλλους δύο συναδέλφους της έλαβε καταθέσεις και στοιχεία από τον πρώην υπάλληλο της Τράπεζας HSBC Ερβέ Φαλτσιανί για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Ακόμη, χειρίζεται και διερευνά και τις υπόλοιπες λίστες με Έλληνες μεγαλοκαταθέτες, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε με τον κ. Αθανασίου στη Χάγη, όπου συναντήθηκαν και ζήτησαν από τη Γενική Εισαγγελέα του Παναμά στοιχεία για τους Έλληνες των Panama Papers.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.