HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Λαζουράς: Αποχαιρετήσαμε έναν Καλαβρυτινό πατριώτη, έναν πραγματικό φίλο

Τελέσθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα η εξόδιος ακολουθία του Μάκη Παπασταύρου που έφυγε χθες  5 Απριλίου 2017 από την ζωή. Για την απώλεια τ...

Τελέσθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα η εξόδιος ακολουθία του Μάκη Παπασταύρου που έφυγε χθες  5 Απριλίου 2017 από την ζωή.
Για την απώλεια του Μάκη Παπασταύρου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
"Ο Μάκης Παπασταύρου,αναπαύεται, πλέον, στα ιερά χώματα των αγαπημένων του Καλαβρύτων. Παραβρεθήκαμε, λυπημένοι, στη λιτή και σεμνή εξόδιο ακολουθία του-όπως λιτή και σεμνή, ήταν, η ζωή του-αποχαιρετώντας και τιμώντας τον Μάκη. Έναν, ανιδιοτελή, έντιμο, συνεπή και συνετό, αγωνιστή της ζωής και της Δημοκρατίας. Έναν,πραγματικό και πιστό φίλο του Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν τον πρόδωσε ποτέ. Έναν Καλαβρυτινό πατριώτη, που βοήθησε, όσο,περισσότερο, μπορούσε, τα Καλάβρυτα και τους Καλαβρυτινούς. Έναν, πραγματικό φίλο,"πατέρα", θα έλεγα, δικό μου, που στα φοιτητικά μου χρόνια, μου έδωσε τη δυνατότητα να εργάζομαι στην ένδοξη τάξη των "θυρωρών"των γραφείων, του ΠΑΣΟΚ, της Σολωμού 13-15 (όπως έκανε και με άλλους φοιτητές και νέους από την επαρχία) και έτσι, δουλεύοντας, να τελειώσω,στο χρόνο τους, τις σπουδές μου και στη συνέχεια, μέχρι το τέλος του, στήριζε,τις πρωτοβουλίες μου. 
Η ζωή του-πραγματική και αληθινή πίστη στη φιλία και στήριξη και προώθηση των νέων-από την κοινή διαδρομή του με τον Αντρέα-, είναι το παράδειγμα και το πρότυπο που μας αφήνει ο Μάκης και το οποίο-δυστυχώς-, πολλοί, σήμερα, το ξεχνούν. Οι επίσης, πραγματικοί φίλοι του, Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Κώστας Λαλιώτης ,απέστειλαν, τιμητικά, στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία του Μάκη.
Εκφράζω και από εδώ,τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια,στην πολυαγαπημένη σύζυγό του Αλίκη και στα παιδιά του, Σωτηρούλα και Δημήτρη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.