Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Παναχαϊκή "καθάρισε" την υπόθεση άνοδος στην Football League

Η Παναχαϊκή "καθάρισε" την υπόθεση άνοδος στην Football League, καθώς επικράτησε με 3-0 στο «Κώστας Δαβουρλής» του Παναρκαδικο...

Η Παναχαϊκή "καθάρισε" την υπόθεση άνοδος στην Football League, καθώς επικράτησε με 3-0 στο «Κώστας Δαβουρλής» του Παναρκαδικού σε ματς για την 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Ακόμα μία εντός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή, η οποία επωφελήθηκε από το στραβοπάτημα του δεύτερου της βαθμολογίας ΠΑΟ Βάρδας, άνοιξε την διαφορά στους δέκα βαθμούς έξι αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε καλύτερα στον αγώνα από τους Αρκάδες, και στο 16΄ προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε γκολ του Σπανού.
Το γκολ αυτό έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Στο 30΄ οι Πατρινοί έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 2-0, η κεφαλιά όμως του Σπανού κατέληξε άουτ. Αυτό το οποίο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στην φάση αυτή, παραλίγο να το πετύχει η ομάδα της Αρκαδίας στο 33΄, η κεφαλιά όμως του Ελευθεριάδη σταμάτησε στο δοκάρι του Καπετάνου.
Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η «Βασίλισσα της Πελοποννήσου», το πέτυχε στο δεύτερο και πιο συγκεκριμένα στο 66΄ με τον Στεργίδη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Αχαιοί έψαξαν ακόμα ένα τέρμα, με το οποίο θα κλείδωναν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Αυτό ήρθε στο 78΄ με τον Ελευθεριάδη να κάνει το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς,Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας,Στεργίδης, Φωτάκης (81′ Μαστραντωνάκης), Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62′ Μπιτσάκος), Σπανός (75′ Μωραΐτης).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Καναβέτας, Γκρόσιος (46′ Σαλαπάτας Π.), Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτσης, Δήμος, Σαλαπάτας Αρι. Καδάς, Κολιόπουλος (55′ Γιουκούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.