Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θύμισε εποχές EURO 2004... η Πάτρα

Ήταν ένας αγώνας "γιορτή", όχι μόνο για τους φίλους της Παναχαϊκής που αποθέωσαν την Πατρινή ομάδα, αλλά και τους ίδιους τους ...

Ήταν ένας αγώνας "γιορτή", όχι μόνο για τους φίλους της Παναχαϊκής που αποθέωσαν την Πατρινή ομάδα, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες των «κοκκινόμαυρων» που είδαν να αγωνίζονται για 90 λεπτά κόντρα στα πρότυπα τους.
Το παιχνίδι που έγινε μετά από πρωτοβουλία του Κώστα Κατσουράνη.
Ο αγώνας έληξε με 3-2 με την Παναχαϊκή να σκοράρει με τους Μπιτσάκο, Σπανό και Μαστραντωνάκη και την dream team να απαντά με τον Μπασινά μειώνοντας σε 3-1 αρχικά και σε 3-2 με τον Γεωργιάδη. Α, και κάτι ακόμα.  Με τον Κώστα Κατσουράνη να μαγεύει σαν μην έχει σταματήσει ποτέ την μπάλα!
Εθνική: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Λυμπερόπουλος, Τσιάρτας, Φύσσας, Καφές, Γκούμας, Κατσουράνης και Κυριάκος
Παναχαϊκή: Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς.

το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ήταν και εκεί με απεσταλμένο τον Γιάννη Τσεντούρο





http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/43057/panahaiki-filoi-katsourani-/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.