Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

«Εβδομάδα Αλληλεγγύης» στα Καλάβρυτα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» στην οποία συμμετείχε  ο Δήμος Καλαβρύτων  Συμπολίτες μας από την πόλη των Κα...


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» στην οποία συμμετείχε  ο Δήμος Καλαβρύτων  Συμπολίτες μας από την πόλη των Καλαβρύτων συγκέντρωσαν σε επιλεγμένα σημεία μεγάλη ποσότητα τροφίμων, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε εκείνους που δεν βιώνουν  συνθήκες υλικής ευμάρειας ή έστω αυτάρκειας.
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ πρόθυμη στήριξη της δράσης από το Γυμνάσιο και Δημοτικό Καλαβρύτων, που συγκέντρωσε τον κύριο όγκο των τροφίμων, δίνοντας το παρήγορο και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η νέα γενιά διαθέτει ισχυρά ανθρωπιστικά αντανακλαστικά και εκείνη την ανθρωπιστική παιδεία που καθιστά τον άνθρωπο αντάξιο του ονόματός του.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σήμερα από τον συντονιστή της Δράσης για το Δήμο μας, Βοηθό Δημάρχου κ. Νικόλαο Μαγκαφά , μαζί με τον πατέρα Κωνσταντίνο  Μητρόπουλο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων,  οι οποίοι μετέβησαν στο Καλλιμανοπούλειο Ευγηρείο της πόλης μας και προσέφεραν μέρος από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν. Τα υπόλοιπα μοιράστηκαν με διακριτικότητα σε συμπολίτες μας  των οποίων την καθημερινότητα έχουν δυσκολέψει  οι σύγχρονες οικονομικές συνθήκες.
Εκείνο που απομένει ως απόσταγμα από την «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» είναι ότι η μόνη λύση στα δύσκολα είναι η ανθρώπινη ενεργητικότητα, ο εθελοντισμός και η προσφορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.