HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο dr Γεώργιος Βαβουγιός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευρολογίας

Διακεκριμένοι νευρολόγοι από κάθε πλευρά του κόσμου και της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα, εν όψει του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου ...

Διακεκριμένοι νευρολόγοι από κάθε πλευρά του κόσμου και της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα, εν όψει του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιστημονικών Αντιπαραθέσεων στη Νευρολογία (CONy), που θα πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου 2017, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton. Μεταξύ των ομιλητών και ο dr Γεώργιος Βαβουγιός με καταγωγή από το Λεχούρι Καλαβρύτων. Η ομιλία του κ. Βαβουγιού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους συνέδρους που αποτελούν την παγκόσμια αφρόκρεμα στον τομέα της Νευρολογίας.  
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αντιπαραθέσεων στη Νευρολογία ήταν η Νόσος Alzheimer’s και η Άνοια, η Επιληψία, ο Πονοκέφαλος, η Πολλαπλή Σκλήρυνση (Σκλήρυνση κατά Πλάκας), η Νόσος του Parkinson και οι συναφείς κινητικές διαταραχές.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με ελληνική χροιά παρουσιάζουν οι  Ειδικές Θεματικές Ενότητες: "Νόσος Αδαμαντιάδη - Μπεχτσέτ", "Η αναφορά στον Εγκέφαλο και το Νου στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και Μυθολογία», και «Η Ελληνο-Ιταλική οικογένεια Contursi: από το παρελθόν στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.