Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. Λαϊνιώτης: «Οι μηδενιστικές απόψεις εθνικής ισοπέδωσης, δεν μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος, με εταίρο της συγκυβέρνησης τους ΑΝΕΛ»

Ο Α΄ Επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννη Λαϊνιώτη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ...

Ο Α΄ Επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννη Λαϊνιώτη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, σχετικά με το Άγιο Φως:  
«Αποτελούν προσβολή στα ιερά και τα όσια της πατρίδος μας, οι γνωστές δηλώσεις κυβερνητικού βουλευτή, για την υποδοχή του Αγίου Φωτός. 
Οι ανιστόρητες και προκλητικές θέσεις, του εν λόγω βουλευτή όπως δημόσια εκφράστηκαν, βρίσκουν κάθετα αντίθετη και εξοργισμένη την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, που είχαν και έχουν ως αποκούμπι και ιερή παρακαταθήκη, την Ορθοδοξία. 
Τα Σύμβολα του Έθνους και η ταύτιση Ελλάδας και Εκκλησίας, είναι έννοιες αυτονόητες και αξίες  αδιαπραγμάτευτες εδώ και αιώνες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και διαπραγμάτευσης. Οι προσωπικές προκαταλήψεις, εμμονές και ιδεοληψίες κάθε βουλευτή, δεν μπορούν να αποτελούν κάθε φορά θέμα αντιπαράθεσης με την πλειονότητα του Ελληνικού λαού και προσβολής του θρησκευτικού φρονήματός του και μάλιστα παραμονή των Αγίων ημερών του Πάσχα.   
Οι μηδενιστικές απόψεις εθνικής ισοπέδωσης, δεν  μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος, με εταίρο της συγκυβέρνησης τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 
Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι ΑΝΕΛ και ο αρχηγός μας, Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, αποτελούν τους εγγυητές του Ελληνορθόδοξου χαρακτήρα αυτής της συγκυβέρνησης και τους θεματοφύλακες της Ιερής Παράδοσης του Έθνους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.