Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Buzzer beater" από τον Μέσι σ ένα ονειρικό ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ)

Ένα ντέρμπι όπως το ονειρεύτηκαν όλοι... Πέντε γκολ, αποβολή, ξύλο, πάθος και μια Μπαρτσελόνα, πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι Καταλανοί ...

Ένα ντέρμπι όπως το ονειρεύτηκαν όλοι... Πέντε γκολ, αποβολή, ξύλο, πάθος και μια Μπαρτσελόνα, πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι Καταλανοί ξέσπασαν για τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ, πήραν τη νίκη με 3-2 από τη Ρεάλ μέσα στη Μαδριτη κι έμειναν ζωντανοί για τον τίτλο.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ουμτιτί βρήκε χαμηλά τον Κριστιάνο μέσα στην περιοχή, ο Πορτογάλος έπεσε και ζήτησε πέναλτι αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό από την αρχή και στο 6ο λεπτό ο Ρονάλντο βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή κι έπιασε το σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν έπεσε και μπλόκαρε. Στο 11’ ο Σουάρες βρέθηκε αμαρκάριστος στο ημικύκλιο της περιοχής κι έκανε το συρτό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 18’ και στο 19’ οι Μπενζεμά και Σουάρες από καλές θέσεις δεν είχαν καλά τελειώματα. Στο 20’, ο Ρονάλντο μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί κι έκανε το σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν έδιωξε με τα πόδια ενώ στο 28’ η Μπαρτσελόνα ζήτησε κόκκινη του Μαρσέλο σε αγκωνιά στον Μέσι και στο ίδιο λεπτό ήρθε το γκολ για τη «βασίλισσα».
Μετά από κόρνερ του Κρόος, ο Τερ Στέγκεν έδιωξε. Ο Μαρσέλο έκανε νέο γέμισμα και ο Ράμος από πολύ οριακή θέση, πλάσαρε στο δοκάρι. Η μπάλα κύλησε κατά μήκος του τέρματος και ο Κασεμίρο με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 1-0. Όμως, η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα και στο 33’ έφερε στα ίσα το σκορ. Μπούσκετς, Ράκιτιτς και Μέσι έκαναν το τριγωνάκι, ο Αργεντινός άδειασε δύο αντιπάλους με μια κίνηση και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Στο 41' η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Αργεντινός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κάπου βρήκε και πέρασε μόλις έξω και στο 43’ ο Σουάρες έκανε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Άλμπα στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε άουτ. Στο 45+2’ ο Κασεμίρο γλίτωσε τη 2η κίτρινη για φάουλ που έκανε στον Μέσι, την ώρα που ο τελευταίος έφευγε στην κόντρα.
Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Καρβαχάλ σέντραρε από δεξιά και ο Πικέ έσωσε προ του Ασένσιο και στο 48’ ο Κρόος έπιασε ξερό σουτ με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει εντυπωσιακά στη γωνία του. Στο 53ο λεπτό ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά, ο Μπενζεμά έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε μοναδική επέμβαση, ενώ στο 56’ ο Αλκάθερ γύρισε μόνος του στην περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά ο Νάβας έδιωξε με τα πόδια.
Στο 59ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Πικέ έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 66’ ο Ασένσιο σέντραρε από δεξιά και ο Ρονάλντο προσπάθησε να πιάσει το γυριστό αλλά έπιασε αέρα και στο επόμενο λεπτό ο Ασένσιο μπήκε από δεξιά και γύρισε στον Ρονάλντο, που μόνος με τον Τερ Στέγκεν πλάσαρε ψηλά άουτ. Το ματς είχε ανάψει για τα καλά και στο 68’ ο Ινιέστα έβγαλε κάθετα στον Σουάρες που από πλάγια δεξιά έπιασε το βολέ αλλά ο Νάβας έδιωξε και πάλι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μέσι δοκίμασε το σουτ από μακριά αλλά ο Νάβας του είπε όχι.
Φτάσαμε στο 72ο λεπτό, όταν ο Ράκιτιτς κινήθηκε όμορφα έξω από την περιοχή, έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με τρομερό σουτ έκανε το 1-2. Μάλιστα στο 77’ ο Ράμος έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μέσι και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κι όμως στο 86’ ο Μαρσέλο σέντραρε από αριστερά και ο Χάμες με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-2.
Στο 89ο λεπτό ο Ασένσιο βγήκε στο ένας με έναν με τον Πικέ από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν έδιωξε στην κλειστή γωνία και στο 90+2’ η Μπαρτσελόνα βγήκε ιδανικά στην κόντρα, ο Άλμπα έσπασε στο πέναλτι από αριστερά και ο Μέσι με σουτ έκανε το... buzzer beater γράφοντας το τελικό 2-3.

ΡΕΑΛ MAΔΡΙΤΗΣ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Νάτσο, Ράμος, Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο, Μπέιλ (40’ Ασένσιο), Μπενζεμά (82’ Χάμες Ροντριγκες), Ρονάλντο
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Αλκάθερ (70’ Αντρέ Γκόμες)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.