HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έριξε "τριάρα" η Γιουβέντους στην Μπαρτσελόνα - Εκρήξεις και αναβολή στο Ντορτμουντ-Μονακό

Τεράστιο πλεονέκτημα για τα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» σάρωσαν 3-0 την Μπαρτσελόνα στο Τορίν...

Τεράστιο πλεονέκτημα για τα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» σάρωσαν 3-0 την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο.
Ο δρόμος για τον θρίαμβο της ομάδας του Αλέγκρι, που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ξεκίνησε μόλις στο 7ο λεπτό ύστερα από πανέξυπνο πλασέ του Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός, για τον οποίον μάλιστα ενδιαφέρονται οι Καταλανοί, έκανε και το 2-0 με άψογο τελείωμα στο 22’.
Στο 55' όταν ο Κιελίνι έκανε με κεφαλιά ύστερα από την βοήθεια του δοκαριού το 3-0.  Την επόμενη Τετάρτη (19/04) είναι ο επαναληπτικός στην Βαρκελώνη.
Γιουβέντους (Μαξ Aλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (89' Μπαρτσάλι), Κουαδράδο, Ντιμπάλα (81’ Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο, Ματιέ (46’ Αντρέ Γκόμες), Μασεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες



Juventus vs Barcelona 3-0 (UCL 2016-2017) All... από jason-pitt1
Αναβλήθηκε το ματς της Ντόρτμουντ με την Μονακό
Σύμφωνα με πληροφορίε και με τα όσα μετέφερε ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ στους παίκτες του που βρίσκονταν στις πίσω θέσεις του οχήματος, στο δρόμο του πούλμαν βρέθηκε ένα παγιδευμένο αμάξι με εκρηκτικά από το οποίο προήλθε μία δυνατή έκρηξη και από την οποία υπήρξαν υλικές ζημιές που προκάλεσαν τον (ευτυχώς όχι σοβαρό) τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.
Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε σημείο πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που ήταν γνωστό ότι διέμενε η αποστολή των Βεστφαλών και ότι η έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς τη στιγμή που περνούσε το λεωφορείο της ομάδας, κάνει πολύ πιθανό το σενάριο, το περιστατικό να μην είναι καθόλου τυχαίο, αντιθέτως να ήταν στοχευμένο ώστε να προκληθεί ο όλος πανικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.