HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πιο κοντά από ποτέ στην άνοδο!

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 3-0 επί του Παναρκαδικού στην Πάτρα για την 24η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, σε ...

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 3-0 επί του Παναρκαδικού στην Πάτρα για την 24η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την κυριαρχία από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε.
Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, οι "πράσινοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Τσαφταρίδης έβγαλε τη σέντρα με στόχο τον Σπανό και ο δεύτερος με το κεφάλι, νίκησε τον Καπετάνο, κάνοντας το 1-0.
Στο 66' η Παναχαϊκή πέτυχε δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, "κλειδώνοντας" τη νίκη. Ο Ελευθεριάδης, συνεργάστηκε με τον Σπανό, αυτός έσπασε την μπάλα στον Στεργίδη κι νίκησε τον Καπετάνο, κάνοντας το 2-0.
Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0. Ο Τσαφταρίδης, μπήκε από την δεξιά πτέρυγα, δίνοντας πάσα στον Ελευθεριάδη που δεν δυσκολεύτηκε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου για τρίτη φορά.

Παναχαϊκή: Βρονταράς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (82' Μαστραντωνάκης), Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62' Μπιτσάκος), Σπανός (75' Μωραϊτης)

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Καναβέτας (68' Καναβέτας), Γκρόσιος (46' Π. Σαλαπάτας), Αρώνης, Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Πούτσης, Δήμος, Σαλαπατάς Αρ., Καδάς, Κολιόπουλος (51' Γιουκούδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.