HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Καλάβρυτα: Άνθρωποι και Σκιές" στο Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου!

"ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ άνθρωποι και σκιές" ένα ντοκιμαντέρ του Ηλία Γιαννακάκη, θα προβληθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντ...

"ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ άνθρωποι και σκιές" ένα ντοκιμαντέρ του Ηλία Γιαννακάκη, θα προβληθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Χρ. Σμύρνης 18 και Αγ. Κωνσταντίνου, Μοσχάτο) την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 και ώρα προβολής 20:00μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη
Το ντοκιμαντέρ απέσπασε το βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματεύεται το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Την ταινία θα προλογίσει ο Δρ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, καταγόμενος από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Δρ. Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ θα παραστεί και εκπρόσωποι από την Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας,
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.