Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου 2017, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr , οι οριστικοί πίνακες στο πλαίσιο του Προγράμμα...

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου 2017, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr , οι οριστικοί πίνακες στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.

Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με την χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού. Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο Οριστικό Μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 25η Απριλίου 2018. Οι δικαιούχοι έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων. Οι πάροχοι με τη σειρά τους ελέγχουν την ύπαρξη Επιταγής και την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα διαρκέσει 12 μήνες, από την 26ηΑπριλίου 2017 έως την 25η Απριλίου 2018.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.