HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κιβωτός Αγάπης η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

Το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προγραμμάτισε εθελοντική συγκέντρωση ειδών υγιεινής και τροφίμων, στέλνοντας...

Το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προγραμμάτισε εθελοντική συγκέντρωση ειδών υγιεινής και τροφίμων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης – Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών», στην Πάτρα, όπου παρέδωσε τα συγκεντρωμένα είδη, στα μέλη του Ιδρύματος, ως συμβολική χειρονομία συμπαράστασης και  αναγνώρισης της προσφοράς τους.
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα. ΝΙΚΟΛΑΟΥ εξέφρασε τις θερμές τις ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά, ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την δύσκολη καθημερινότητα των παιδιών, ενώ τον ξενάγησε και στους χώρους του Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.