Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Χαμός για μία θέση στα ημιτελικά - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θέλτα ήταν η πρώτη που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Μάντσεστερ και o Άγιαξ πήραν τα «χαρτάκια»...

Η Θέλτα ήταν η πρώτη που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Μάντσεστερ και o Άγιαξ πήραν τα «χαρτάκια» από την παράταση. Στα ημιτελικά και η Λιόν στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ράσφορντ γύρισε στον Μχιταριάν, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Ρουμπέν για το 1-0. Ο Τίλεμανς επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντρα στα σώματα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομέρο. Στη συνέχεια της φάσης, ο Χανί πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε από κοντά σε 1-1! Ο Ράσφορντ με απίθανη ντρίμπλα ξεμαρκαρίστηκε, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε απέναντι στην Άντερλεχτ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπεγί, Ρόχο, Σο, Κάρικ, Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Ιμπραχίμοβιτς.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ρουμπέν, Απιά, Εμ'Μποτζί, Σπάχιτς, Ομπράντοβιτς, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Χανί, Κιπτσίου, Ατσεαμπόνγκ, Τεντόρτσικ.



Manchester United vs Anderlecht 2-1 All Goals... από YNWAHD
Η Θέλτα παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά, ύστερα απ' το 1-1 στην Γκενκ. Η Θέλτα πήρε κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο μέρος. Εντυπωσιακό σουτ του Σίστο λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ράιαν για το 1-0! Ο Τροσάρ εκμεταλλεύεται το λάθος του Καμπράλ και με φαλτσαριστό σουτ νικάει τον Σέρχιο Άλβαρεθ για το 1-1 για την Γκενκ.
ΓΚΕΝΚ: Ράιαν, Καστάν, Μπράμπετς, Κόλεϊ, Ούρονεν, Μαλινόβσκι, Μπέργκε, Ποθουέλο, Τροσάρ, Μπούφελ, Σαμάτα.
ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Βας, Πάμπλο Ερνάντες, Ιάγο Άσπας, Σίστο, Γκουιντέτι.



Genk vs Celta De Vigo 1-1 • All Goals... από Highlights-Serie-A
Εντυπωσιακή αντεπίθεση της Σάλκε, ο Γκορέτσκα μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ονανά για το 1-0! Ο Κολάσινατς έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά κι ο Μπούργκσταλερ απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Ονανά για το 2-0! Ο Καλιτζούρι με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής νικάει τον Ονανά για το 3-0! Με σουτ μέσα από την περιοχή ο Γιουνές έκανε το 3-2 και... τέλος.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ρίτερ, Χέβεντες, Νάστασιτς, Κολάσινατς, Μπενταλέμπ, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Καλιτζούρι, Μαξ Μάιερ, Μπούργκσταλερ.
ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Φέλτμαν, Ντάβινσον Σάντσες, Ντε Λιχτ, Φίρχεφερ, Σένε, Ζιγές, Κλάασεν, Κλάιφερτ, Γιουνές, Μπερτράν Τραορέ.



Schalke Vs Ajax 3-2 All Goals & Highlights - 20... από RussellLerman
Οι παίκτες της Μπεσίκτας εκτέλεσαν γρήγορα το κόρνερ, ο Εζιακούπ γύρισε στον Ταλίσκα, ο οποίος με ένα όμορφο σουτ απ' το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Άντονι Λόπες για το 1-0! Ο Γκοναλόν βρήκε με τρομερή πάσα τον Λακαζέτ, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω απ' τον Φάμπρι για το 1-1! Ο Αντριάνο έκανε τη σέντρα απ' το αριστερά κι ο Ταλίσκα με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Ογκουζχάν Εζιακούπ, Ταλίσκα, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Τζενκ Τοσούν.
ΛΙΟΝ: Άντονι Λόπες, Ζαλέ, Εν'Κουλού, Ντιακαμπί, Μορέλ, Τουσάρ, Γκοναλόν, Τολισό, Κορνέ, Βαλμπουενά, Λακαζέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.