HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλιμάκιο της Γ.Γ. Αθλητισμού - Τι υποστηρίζει ο Άγγελος Δανιήλ

Στην Αχαΐα έρχεται σήμερα κλιμάκιο με υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον μηχανικό που έχει αναλ...

Στην Αχαΐα έρχεται σήμερα κλιμάκιο με υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο στο γήπεδο Προσφυγικών. Τα εμπόδια συνεχίζονται και παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί η ανακατασκευή για την τοποθέτηση του νέου πλαστικού τάπητα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει η παράδοση του γηπέδου. Σήμερα θα συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αφού ο χρόνος πιέζει και πλέον πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες του γηπέδου των Προσφυγικών.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ μιλώντας για την καθυστέρηση που υπάρχει στις εργασίες του γηπέδου τόνισε
 «Πιστεύω ότι από την Παρασκευή που θα έρθουν οι εκπρόσωποι των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ. Αθλητισμού και ο μηχανικός θα μπούμε σε μια σειρά για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς, βοηθάμε όσο γίνεται για να ξεκινήσουν οι εργασίες αφού έχουμε καταθέσει την άποψη μας.  Υπάρχουν μελέτες συγκεκριμένες και δεν μπορούμε σαν ΕΠΣ Αχαΐας να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα γιατί το δύσκολο είναι να γίνει το γήπεδο. Τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα μετά.  Το θετικό είναι ότι υπάρχει πίεση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προς τις τεχνικές υπηρεσίες και τον μηχανικό να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σίγουρα θα υπάρξει μια καθυστέρηση στην παράδοση του γηπέδου αλλά θέλω να πιστεύω ότι τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου να είναι έτοιμο  προς χρήση ώστε να δοθεί στις ομάδες που θα το χρησιμοποιούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.