Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Έσβησε" ο μεγάλος κωμικός Στάθης Ψάλτης

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. ...

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Από το βράδυ της Κυριακής, ο Στάθης Ψάλτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, καθώς οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι χρήζει διασωλήνωσης.
Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρουσίασε απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης και επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών: ο Στάθης Ψάλτης «έφυγε» από τη ζωή στις 14:25 στον Άγιο Σάββα.
 Η μάχη που έδινε εδώ και αρκετά χρόνια με την επάρατη νόσο ήταν πολύ σκληρή για τον 66χρονο καλλιτέχνη, ο οποίος είχε συμπληρώσει έναν μήνα νοσηλείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και δεχόταν με υπομονή και σθένος τις ανακουφιστικές ιατρικές παρεμβάσεις.
Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.
Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη και έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο.
Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό από τις εμπορικές ταινίες «Καμικάζι αγάπη μου», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Τα καμάκια», «Βασικά καλησπέρα σας», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω», «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ», «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια».
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά «Οι έμποροι των εθνών» τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου και έκτοτε τραγούδησε ακόμη αρκετά τραγούδια σε ταινίες αλλά και σε επιθεωρήσεις.  
Ο Στάθης Ψάλτης είχε αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρία, από τον πρώτο του γάμο, ενώ το 2006 παντρεύτηκε με την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.