HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στην Ιερά Μονή (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Μάνεσι Καλαβρύτων.  Παρά το τσουχτερό κρύο ...

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Μάνεσι Καλαβρύτων. 
Παρά το τσουχτερό κρύο και τα όψιμα χιόνια στις κορυφές των βουνών η προσέλευση των συγχωριανών μας αλλά και κατοίκων  από τα γύρω χωριά ήταν μεγάλη. Η άρτια οργάνωση, με την τοποθέτηση καθισμάτων και οι  ψαλμωδίες που ακούγονταν εξωτερικά του μικρού Ναού χαριν της μικροφωνικής, συνετέλεσαν  ώστε οι πιστοί να νιώσουν τη μαγεία της ημέρας και να απολαύσουν τη Θεία Λειτουργία δίπλα  στην καταπράσινη φύση.
Στην κουλούρα υπήρξε μεγάλη συμμετοχή διαγωνιζομένων, την οποία και κέρδισε ο μαθητής  Ανδρέας Τζελέπης του Νικολάου.
Επίσης τα αρνιά που είχαν βάλει ως τάμα ο Κωνσταντίνος  Π. Μαντάς  και ο Νικόλαος Γ. Τζελέπης κέρδισαν αντίστοιχα η Γεωργία Χ. Τζούδα και ο Νικόλαος  Β. Τζελέπης,  ο οποίος το προσέφερε πάλι  στον Άγιο για εκ νέου κλήρωση.
Χρόνια Πολλά. Βοήθειά μας ο Άγιος.
Δείτε παρακάτω  φωτογραφίες τις οποίες έχει επιμεληθεί ο συγχωριανός μας και πάντα αρωγός του συλλόγου μας Αντώνης Νικολακόπουλος.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.