Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Επιστολή Σοφοκλή Κοντογιάννη στον Αντιδήμαρχο Β. Καρρά

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά, απέστειλε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάνν...

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά, απέστειλε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης με την οποία επισημαίνει μια σειρά έργων που είναι απαραίτητα για την τοπική κοινότητα τονίζοντας οτι, δεν ζητούν κατ’ εξαίρεση εκτέλεση έργων στην κοινότητά µας, αλλά λύση των µικροπροβληµάτων που έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούµενα χρόνια.
Αναλυτικά η επιστολή Κοντογιάννη έχει ώς εξής:  
Το Τοπικό Συµβούλιο συµµερίζεται πλήρως την δεινή οικονοµική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήµος Καλαβρύτων, ζητά όµως την ιεράρχηση των προβληµάτων που αντιµετωπίζει η τοπική κοινότητα Λυκούριας. Τα προβλήµατα έχουν κοινοποιηθεί µέσω των αποφάσεων του Τοπικού Συµβουλίου και είναι πολύ χαµηλού κόστους αλλά πολύ σηµαντικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών µας.
Βασιζόµενοι στο πραγµατικό ενδιαφέρον σας για την τοπική κοινότητα, ελπίζουµε ότι εντός του 2017 θα βρουν ανταπόκριση τα αιτήµατά µας. Το Τοπικό Συµβούλιο, µέσω της εθελοντικής εργασίας και συµµετοχής, θα βοηθήσει στην περαιτέρω µείωση του κόστους των έργων.
Θα θέλαµε να σας επισηµάνουµε πως οι αποφάσεις - προτάσεις του Τ.Σ. που λαµβάνονται κάθε µήνα αφορούν προβλήµατα της καθηµερινότητας και όχι εξωραϊσµού της κοινότητας. Το να αθροίζονται αποφάσεις χωρίς να προωθούνται λύσεις, θα καταλήξει στο να χαρακτηριστούµε όλοι µας γραφικοί και αναποτελε-σµατικοί.
Δεν ζητάµε κατ’ εξαίρεση εκτέλεση έργων στην κοινότητά µας, αλλά λύση των µικροπροβληµάτων που έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούµενα χρόνια.
Σας γνωστοποιούµε µερικά από τα προβλήµατα της κοινότητάς µας:
1. Το πλύσιµο - απολύµανση των κάδων σκουπιδιών
2. Καθαρισµός στο ρέµα της Φάκιας - ας ευχηθούµε να µην γίνει ξαφνική καταιγίδα
3. Ο φωτισµός της συνοικίας «Ρέµα Τσαφά» (πέντε φωτιστικά)
4. Μικροπροµήθειες υλικών (τσιµέντα, άµµος) στην κοινότητα
5. Λαµπτήρες καλλωπιστικών φώτων
6. Ύδρευση των σταύλων στην περιοχή «Μαλτιγιάννι»
7. Βελτίωση της περίφραξης του γηπέδου
8. Αντικατάσταση του αµιαντοσωλήνα στη γειτονιά «Καϊτσα»
9. Αντικατάσταση της σκουριασµένης σιδερένιας σωλήνας που µεταφέρει το νερό της Τριανταφυλλιάς.
10.Καθαρισµός των ποταµών (Λάδωνας, Κατσάνα).
Το Τοπικό Συµβούλιο αντιµετωπίζει από µόνο του αρκετά προβλήµατα της καθηµερινότητας, αλλά οι δυνατότητές του είναι και συγκεκριµένες και περιορισµένες.
Ελπίζουµε ότι τα αιτήµατα του τοπικού συµβουλίου θα γίνουν άµεσα αποδεκτά προς υλοποίηση.
Με εκτίµηση,
ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.