Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Καλαβρύτων για την μετακίνηση της δασκάλας από το σχολείο Σκεπαστού

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς , έχει αποστείλει, ήδη από την περασμένη Τρίτη, 28 Μαρτίου – αμέσως μόλις του έγινε γνωστό το πρό...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, έχει αποστείλει, ήδη από την περασμένη Τρίτη, 28 Μαρτίου – αμέσως μόλις του έγινε γνωστό το πρόβλημα, από τον Πρόεδρο της κοινότητας Σκεπαστού κ. Στέλιο Μούσκα – έγγραφό του, προς την Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, με το οποίο, της μεταφέρει την αναστάτωση των γονέων του Σκεπαστού για την ξαφνική και στο μέσο της χρονιάς μετακίνηση της μίας δασκάλας, από το Δημοτικό σχολείο Σκεπαστού στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, και της ζητά, να επανεξετάσει την απόφασή της αυτή και να επαναφέρει, τη δασκάλα ή άλλο δάσκαλο, στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού για να μπορέσει αυτό να λειτουργήσει και να προσφέρει ικανοποιητικό επίπεδο μόρφωσης στους μαθητές του.
Αυθημερόν (την Τρίτη, 28 Μαρτίου) με την αποστολή και τη λήψη του εγγράφου αυτού, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Ευάγγελος Πασσάς, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Δήμαρχο Καλαβρύτων και αφού άκουσε και προφορικά τη θέση του Δήμου και την αντίδραση του Δημάρχου, του ανέφερε ότι η μετακίνηση αυτή της δασκάλας είναι προσωρινή και έγινε για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και αμέσως όταν διατεθεί νέος εκπαιδευτικός στα Καλάβρυτα, θα επιλύσει το πρόβλημα, με τη διάθεση και δεύτερου δασκάλου στο Σκεπαστό.
Το έγγραφο που έχει αποστείλει, για το Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού ο Δήμαρχος Καλαβρύτων έχει, επί λέξει ως εξής:
ΘΕΜΑ: Διάθεση στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού και δεύτερου δασκάλου.Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου σκεπαστού, είναι ανάστατοι, γιατί, αυτές τις ημέρες, μεταθέσατε και μετακινήσατε τη μία από τις δύο δασκάλες του Δημοτικού αυτού Σχολείου, στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων.
Έτσι, το Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού, με τη μία μόνο δασκάλα, που αφήσατε, δεν μπορεί να λειτουργήσει και να προσφέρει ικανοποιητικό επίπεδο μόρφωσης στους μαθητές του.Ζητούμε, ως εκ τούτων, να επανεξετάσετε την απόφαση σας αυτή και να επαναφέρετε τη δασκάλα, που μεταθέσατε στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού ή να φέρετε κάποιον άλλο δάσκαλο, ώστε οι εκπαιδευτικοί, του Δημοτικού Σχολείου Σκεπαστού, να είναι δύο (2), ώστε να λειτουργεί ικανοποιητικά το Δημοτικό Σχολείο.                                    
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Γεώργιος Λαζουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.