Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βήμα πρόκρισης στο Τελικό ο Παναθηναϊκός

Ο κανονικός Παναθηναϊκός κέρδισε πανεύκολα τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλ...

Ο κανονικός Παναθηναϊκός κέρδισε πανεύκολα τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ούτε μια τελική στην εστία δεν είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ελέγχεται για τρεις φάσεις πέναλτι ο Σιδηρόπουλος. (VIDS)
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης από το 20' και μετά όπου τα κράτησε μέχρι το τέλος. Σε αυτό βοήθησε και το γκολ του Μολέντο στο 21' αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά καθώς ο Κουλούρης δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει την πράσινη άμυνα και ότι καλό γινόταν από τα πόδια των Ουάρντα, Ενρίκε.
Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ενρίκε δεν αμύνεται και χτύπησε με τον Χουλτ από τα αριστερά με τον Σουηδό να φτιάχνει αρκετές φάσεις έχοντας όμως κακή τελική προσπάθεια και στερώντας από τους πράσινους την ευκαιρία να βάλουν και άλλα γκολ.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης,Ζέκα, Βιγιαφάνιες (86' Μολίνς), Εμποκού, Κλωναρίδης (75' Λέτο), Μπεργκ (90' Μπεργκ).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοβ (88' Τσίμιροτ), Ουάρντα, Ενρίκε (58' Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος (73' Κίτσιου), Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.