Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, μετά το 2015 (Ερέτρια) και το 2016 (Χαλκιδική) Καλαβρυτινοί μαθητές συμμετείχαν και φέτος (Λουτράκι 8-10 Απρ...

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, μετά το 2015 (Ερέτρια) και το 2016 (Χαλκιδική) Καλαβρυτινοί μαθητές συμμετείχαν και φέτος (Λουτράκι 8-10 Απριλίου 2017) στα ΤΕΛΙΚΑ Mαθητικών Αγώνων ΕΛΛΑΔΟΣ στο σκάκι, επίσημους Αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ). Ήταν η Ομαδική και η Ατομική Φάση στο πνευματικό αυτό άθλημα. Την παρακολούθησαν και συμμετείχαν περί τα 2500 άτομα (Σκακιστές/Σκακίστριες-Διαιτητές-Γονείς/Κηδεμόνες-Συγγενείς-Προπονητές-Γραμματεία-Επιτροπές -Φίλοι-Οπαδοί και Θαυμαστές του ζατρικίου) από όλη την Ελληνική Επικράτεια
Στην μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, μετά από διαφορετικές φάσεις Τοπικών (Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων) και Περιφερειακών (Ρίο) προκρίσεων, έλαβαν μέρος οι Μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων Μπιάνκα Μαρία Κόβατς-Χαράλαμπος Κοντής-Τέκι Λανάϊ-ΙωάννηςΤζουμάκας, τους οποίους και συνόδευσε ο Γιατρός Ν. X. Ραζής Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ (Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα).
Πέρα από την προβολή των Καλαβρύτων, μεγάλο κέρδος για τα ίδια τα Καλαβρυτινά παιδιά, ήταν τόσο η συμμετοχή τους σε μια εξαιρετικά πολυπληθή και σημαντική Διοργάνωση, όσο και οι σημαντικές Αγωνιστικές (βαθμός σκακιστικής αξιολόγησης ΕΛΟ) και πολιτιστικές εμπειρίες που θα αποκόμισαν. Επιπλέον, απετέλεσε μεγάλη επιτυχία η 7η Πανελληνίως θέση που κατέκτησαν επάξια στο Ομαδικό Πρωτάθλημα οι μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Καλαβρύτων, ενώ πέτυχαν και ικανοποιητικά αποτελέσματα στο αντίστοιχο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι επιτυχίες αυτές, έρχονται σαν ηθικά ανταμοιβή, στα ετήσια μαθήματα ζατρικίου που στηρίζει ο ΣΕΠΟΚΕ.
Ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ Ν. Χ. Ραζής, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί θερμά με την στήριξή τους: τον Δήμο Καλαβρύτων (και ειδικά τον Δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο Δημήτριο Χουλιάρα), την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων (και ειδικά τον Πρόεδρο Νικόλαο Μαγκαφά), την Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων (και ειδικά τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Δαφαλιά), τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων(και ειδικά τον Πρόεδρο Γρηγόρη Τσουρουφλή), τα Ενοικιαζόμενα “Τζόβολος”, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων “Τζόβολος”, το Super Market “Τζουμάκας”, την Ταβέρνα “Αυλή”, την Ένωση Ταξί Καλαβρύτων, τους Καθηγητές και Δασκάλους των Σχολείων Καλαβρύτων (και ειδικά την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αναστασία Φλογερά, την Διευθύντρια του Γυμνασίου Ιωάννα Ροδοπούλου και τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων Γιώργο Σπανό), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΟΚΕ και την Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου (ιδιαίτερα τις/τους Σταυρούλα Γαντζιούδη, Ηλία Ερμείδη, Αγγελική Λούτση, Θεοδόση Παναγόπουλο, Βασιλική Πριονά Παυλοπούλου, Κορίννα Ραζή Γεωργιάδου, Θεόδωρο Χαλμούκη), τους Διαιτητές (Σοφία Γιαννέλου, Δημήτριο Δαπόντα, Αλέξιο Σπηλιόπουλο), την ΕΣΟ (και ειδικά τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Γκορίτσα), την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου -ΕΣΣΠ- (ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γεώργιο Καραμαλή), το προσωπικό των αγώνων και ειδικά της τελικής φάσης (με τον επάξιο Διευθυντή Γεώργιο Γεωργόπουλο), όλες και όλους που συνέδραμαν και ειδικά τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, για την συνέχιση αντίστοιχων προσπαθειών για επιτυχίες και στο μέλλον, που -όπως πάντα- θα σκοπεύουν σε όλο και καλύτερα αποτελέσματα, όχι μόνο στο ζατρίκιο και στον αθλητισμό, αλλά και στον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.