HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπεσε ο ιστορικός Απόλλωνας Πάτρας μετά το θρίλερ στο Κόροιβος-Προμηθέας

Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ στην επαρχία δεν θα αγωνίζεται στα σαλόνια του χρόνου. Αν και νίκησε το Λαύριο...


Μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ στην επαρχία δεν θα αγωνίζεται στα σαλόνια του χρόνου. Αν και νίκησε το Λαύριο, ο Απόλλων έπεσε στην Α2 λόγω του θρίλερ στο Κόροιβος-Προμηθέας (Η ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε 66-62 του Προμηθέα, τον άφησε εκτός πλέι οφ και σώθηκε, στέλνοντας τον Απόλλωνα Πατρών στην Α2!).
Ύστερα από πέντε χρόνια στα σαλόνια, ο Απόλλων υποβιβάστηκε στην Α2. Αν και οι Πατρινοί επικράτησαν 72-61 του Λαυρίου, εντούτοις δεν ήρθε το «δώρο» από την Αμαλιάδα και μοιραία υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ακολουθώντας την εδώ και καιρό καταδικασμένη Δόξα Λευκάδας. 
Η ομάδα της Αχαΐας ήθελε δική της νίκη και παράλληλα ήττα του Κόροιβου από τον συντοπίτη Προμηθέα Πατρών, ωστόσο το δεύτερο σκέλος του σεναρίου δεν βγήκε στα χασομέρια κι ως εκ τούτου πήρε το δρόμο προς τα κάτω… 
Όπως καταλαβαίνετε, με τη λήξη της αναμέτρησης, επικράτησε... παγωμάρα στο κλειστό της Περιβόλας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν για την παρθενική τους συμμετοχή στα πλέι οφ, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τον ΠΑΟΚ. 
Τα δεκάλεπτα: 13-9, 35-23, 50-41, 72-61
Νίκησε ο Κόροιβος τον Απόλλωνα και έμεινε στην κατηγορία

Η ομάδα της Αμαλιάδας, αν και πήγε να «αυτοκτονήσει» στο τέλος, επικράτησε 66-62 του Προμηθέα και σώθηκε, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την Πάτρα! Αφενός, άφησε τους νεοφώτιστους, στην παρθενική τους χρονιά στην Α1, εκτός πλέι οφ και έριξε τον συντοπίτη τους, Απόλλωνα, στην Α2, έπειτα από πέντε χρόνια. Και όμως, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου πήγε να πετάξει στα… σκουπίδια την παλικαρίσια προσπάθειά της στο κατάμεστο κλειστό της Ήλιδας, επιτρέποντας στον Προμηθέα να ισοφαρίσει με τον Γκίκα (62-62) 35'' πριν το τέλος! Ο Σταρκς, ωστόσο, ήταν αυτός, που με τέσσερις προσωπικούς πόντους, χάρισε τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους, που θα είναι και του χρόνου, για τρίτη σερί χρονιά, στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. 
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 35-28, 49-45, 66-62.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.