Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη σκιά των εκρήξεων, προβάδισμα για την Μονακό

Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η εκπληκτική Μονακό του Ζαρντίμ, που νίκησε στο «Signal Iduna Park» ...

Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League απέκτησε η εκπληκτική Μονακό του Ζαρντίμ, που νίκησε στο «Signal Iduna Park» με 3-2 τη σοκαρισμένη από τα χθεσινά γεγονότα Ντόρτμουντ και θα παίξει με σαφές πλεονέκτημα τη ρεβάνς στο «Louis II», στις 19 Απριλίου.
Απέναντι σε δύο από τα πιο επιθετικά και θεαματικά συγκροτήματα της διοργάνωσης την παράσταση έκλεψε η ιταλική διαιτητική ομάδα. Στο 16΄ ο Ορσάτο υπέδειξε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Παπασταθόπουλο, σε φάση που δεν υπήρχε παράβαση επί του Εμπαπέ, αλλά ο Φαμπίνιο έστειλε την μπάλα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα οι Μονεγάσκοι έφτασαν στο 0-1 με γκολ οφσάιντ, καθώς στη σέντρα του Λεμάρ από αριστερά ο Εμπαπέ βρισκόταν τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από τη γερμανική άμυνα πριν σκοράρει (!), ενώ στο 33΄ ο Μπέντερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά για το 0-2.
Παρά την απρόσμενα αρνητική εξέλιξη, οι παίκτες του Τούχελ δεν παράτησαν το παιχνίδι. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο άσκησαν πολύ μεγάλη πίεση στους Γάλλους και στο 57΄ μείωσαν, όταν ύστερα από καταπληκτική σέντρα του Σαχίν και τακουνάκι του Ομπαμεγιάνγκ ο Ντεμπελέ σκόραρε το 1-2.
Σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις τους στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 79΄ με εξαιρετικό τελείωμα του Εμπαπέ, που «έγραψε» το 1-3, για να μειώσουν απλά οι Βεστφαλοί στο 84΄ με τον Καγκάβα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπασταθόπουλος, Γκίντερ - Τζέμερσον, Λεμάρ, Ντιράρ, Φαμπίνιο, Σούμπασιτς
Οι συνθέσεις:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπέντερ (46΄ Σαχίν), Σμέλτσερ (46΄ Πούλισιτς), Γκίντερ, Βάιγκλ, Γκερέιρο, Καγκάβα, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ.
ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Ραγκί, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Μπερνάντο Σίλβα (66΄ Ντιράρ), Λεμάρ, Εμπαπέ, Φαλκάο (85΄ Ζερμέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.