Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Στον ορίζοντα η άνοδος

Το Σκεπαστό τα έδωσε όλα και ευτύχησε να πάρει τους βαθμούς από χρυσάφι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. Έτσι το Σκεπαστό πέρασε...

Το Σκεπαστό τα έδωσε όλα και ευτύχησε να πάρει τους βαθμούς από χρυσάφι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. Έτσι το Σκεπαστό πέρασε και από το γήπεδο του Δημητρόπουλου, αφού επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και φρόντισαν να δικαιώσουν το τίτλο του φαβορί. 
Η ομάδα από την επαρχία Καλαβρύτων πέτυχε και τα δύο τέρματά της από στατικές φάσεις, την πρώτη σε ένα άκρως κομβικό χρονικά σημείο στο 41΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηλιάκη και στο 76΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βραχλιώτη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Κωστόπουλος, Μεντζελόπουλος, Δεληγιάννης, Κιντής, Ψιμούλης, Μερκούρης, Τσέλιος, Παρίσσης, Γεωργακόπουλος, Μπαστογιάννης.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μηλιάκης, Βασιλακόπουλος, Γ. Βορύλλας, Μονοκρούσος, Καράμπελας (83΄ Π. Μπάλιος), Δραγούτης, Μανίκας, Βραχλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.